Antena Căutare

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul! Cele mai haioase jocuri de cuvinte: ”Tecuciul e aici. Ne-a sărit muștarul!”

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul. Iar jocurile de cuvinte din mesajele afişate pe pancarte nu au fost alese la întâmplare. Mulţi manifestanţi au muncit serios, o spun chiar ei.

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul. Iar jocurile de cuvinte din mesajele afişate pe pancarte nu au fost alese la întâmplare. Mulţi manifestanţi au muncit serios, o spun chiar ei.

”Eu sunt aproape absolvent al facultăţii de istorie, dragostea mea pentru copii m-a adus aici”, spune un bărbat. Iar mesajul prin viu grai a fost completat de cel scris. Mare. "Viitor profesor de istorie, am venit să-mi scriu materia!"

Aşa cum în istorie vor intra şi pancartele. De la deja celebra "ALTĂ ÎNTREBARE" şi până la mesajele cu dedicaţie specială pentru şeful PSD, Dragnea.

"Mulţumesc, Dragnea! Datorită ţie, îmi petrec ziua de naştere cu mai mulţi prieteni decât m-aş fi aşteptat".

Creativitate şi putere de muncă au avut mulţi dintre protestatari.

”Mi-am propus ca in fiecare zi sa fac o pancarta noua. Macar atat sa fac. Si, cumva, sa-i injur”, spune un alt protestatar. ”Ţara n-a votat hoţia, voi nu sunteţi România!”

Românul a fost frate cu rima. S-a inspirat şi a adaptat inclusiv refrene.

Creativitatea a atras publicul de acasă. Mesajele din stradă s-au văzut la televizor exact cum se văd mesajele publicitare ale unui brand. În Piaţa Victorie, pe lângă politicienii de carton, păpuşarul Dragnea şi marioneta Grindeanu, a apărut şi "Vlad Ţepeş". Care i-a întrebat pe români: "V-am lipsit?".

Credit foto: Facebook/Kovács Anðrás

”Nu e de mirare că ieșiți ca în junglă!” Explicațiile unui senator, după ce fiica lui a declarat că îi este ”scârbă” de ... Mihaela Grindeanu, prima reacție! Soția premierului a postat un mesaj pe Facebook: ”Nu vreau să mai tac!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x