Antena Căutare

PROTESTELE DE LA 20 IANUARIE. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului, mesaj sfidător către protestatari: "Amărâților! O să faceți multe spume la gură (...) murați și foarte ciuciulete"

Mirel Palada, fostul purtător de cuvând al Guvernului Ponta, a rectionat în fata protestului din Piaţa Universităţii, printr-un mesaj sfidător la adresa protestărilor.

Mirel Palada, fostul purtător de cuvând al Guvernului Ponta, a rectionat în fata protestului din Piaţa Universităţii, printr-un mesaj sfidător la adresa protestărilor.

"Vor fi undeva în jur de zece mii. Cam cîți vin la un meci de fotbal mediocru. Cu zloata asta, vor fi niște zece mii foarte murați și foarte ciuciulete. Evident că marile lumini obiective ale presei românești, acele unități aproape civile de știri, vor clama că au fost cel puțin o sută de mii.

Niște aproape civili o să facă multe spume la gură. Și uite așa se construiește încă o legendă a luptei anticomuniste în România.

IMAGINI LIVE DE LA PROTEST

PS: Pentru cei care nu știu sau nu vor să socotească și o țin langa cu cifrele umflate din burtă, vă recomand să vă uitați la concertul Queen de pe Wembley (Life Aid, 1985), unde toate sursele dau 72 de mii de oameni. Îl găsiți ușor, e plin YouTube-ul de el.

Uitați-vă acolo, să vedeți ce înseamnă CU ADEVĂRAT 72 de mii de oameni. Apoi întorceți-vă la meseria voastră de tefelei, că știu că nimeni și nimic n-o să vă convingă, sînteți convinși deja, aveți doar certitudini. Amărîților...", a scris Mirel Palada pe Facebook.

Muncitor, decapitat pe șantierul naval din Tulcea: "I-a strivit capul"... PROTESTELE DE LA 20 IANUARIE. Peste 30.000 de oameni protestează în Capitală. Mesajul de ULTIMA ORĂ al Jandarmeriei Româ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x