Antena Căutare

Raed Arafat, despre apogeul pandemiei de coronavirus: "Sunt păreri și analize că este probabil ca, undeva, spre ultima parte a lunii aprilie"

"Toată lumea ar trebui să poarte măşti" - asta ne recomandă şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Raed Arafat, despre apogeul pandemiei de coronavirus: "Sunt păreri și analize că este probabil ca, undeva, spre ultima parte a lunii aprilie" Galerie
Raed Arafat

"Sunt păreri și analize că este probabil ca undeva, spre ultima parte a lunii aprilie, dar și acolo rămânem rezervați. Populația trebuie săcontinue să respecte măsurile pe care le-am recomandat.", spune Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

"Trebuie să purtam mască și dacă nu avem mască să purtăm ceva care să ne acopere nasul, gura când suntem în spații publice, când ne întâlnim cu alte persoane", adaugă Raed Arafat.

Vă reamintim că Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni, după întâlnirea cu premierul şi cu mai mulţi miniştri, că starea de urgență se va prelungi cu încă 30 de zile.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, din cauza pandemiei de coronavirus. Klaus Iohannis, anunț de ultim moment!

El a spus că, în comparaţie cu alte ţări, creşterea numărului de persoane afectate de coronavirus nu a fost aşa de mare ca în ţări precum Italia şi Spania, lucru care vine din faptul că România a luat din timp măsuri foarte ferme, dar ”nu este momentul să ne relaxăm”, pentru că nu suntem la vârful epidemiei.

În acest sens, şeful statului a declarat că textul decretului va fi elaborat în această săptămână, iar săptămâna viitoare va decreta starea de urgenţă pentru încă o lună.

„Nu dorim asta nici celui mai mare dușman!”. Fostul ofițer MAI care a mințit și a infectat mai mulți oameni cu COVID-19,... Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x