Antena Căutare

Răsturnare ULUITOARE de situaţie în cazul accidentului aviatic din Apuseni! Ce au decis autorităţile!

La aproape nouă luni de la tragedia din Apuseni în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, o asociaţie din România vine cu o propunere uluitoare. Potrivit acesteia, victimele accidentelor aviatice ar putea fi căutate cu ajutorul dronelor şi al avioanelor fără pilot.

La aproape nouă luni de la tragedia din Apuseni în care au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, o asociaţie din România vine cu o
propunere uluitoare. Potrivit acesteia, victimele accidentelor aviatice ar putea fi căutate cu ajutorul dronelor şi al avioanelor fără pilot.


După ce autorităţile s-au dovedit incapabile să localizeze epava avionului prăbuşit în Apuseni, mai multe firme private s-au aliat în vederea producerii unor drone pentru căutarea supravieţuitorilor.

Potrivit acestui proiect, localizarea oamenilor rătăciţi în munţi sau victime ale accidentelor aviatice ar putea fi realizată folosind telefonul lor mobil, dar şi utilizând o o dronă dotată cu o cameră termală, care detectează căldura corpului.

Vreme răcoroasă în următoarele zile! Prognoza METEO pentru joi şi vineri!... Nativi din Gemeni, fiţi precauţi în relaţia de cuplu! Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Previziunile zilei, cu Amali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x