Antena Căutare

RATB, omagiu în memoria victimelor din Colectiv. Două staţii vor purta numele clubului groazei

Staţiile RATB „Pasaj Mărăşeşti” vor purta numele „COLECTIV”, a anunţat regia de transport într-un comunicat de presă. Potrivit documentului, mai mulţi călători au trimis propuneri în acest sens, într-un gest de omagiu adus tinerilor care şi-au pierdut viaţa în tragedia de la Clubul Colectiv

Regia Autonomă de Transport București (RATB) a decis ca, începând cu data de 27 noiembrie 2015, stația 'Pasaj Mărășești', aferentă liniilor de tramvai 23 și 27, de pe Bulevardul Mărășești, precum și stația 'Pasaj Mărășești', aferentă liniei 312 de autobuze, de pe Splaiul Independenței, să fie denumite "Colectiv", în memoria victimelor din clubul Colectiv.

Potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES, reprezentanții RATB precizează că decizia este susținută de mulți călători care au trimis propuneri în acest sens.

"Suntem susținuți în această decizie și de mulți dintre călătorii noștri, care ne-au trimis propuneri în acest sens, într-un gest de omagiu adus tinerilor care și-au pierdut viața în tragedia de la Clubul Colectiv", se menționează în comunicat.

Bilanțul incendiului din Colectiv, de la sfârșitul lunii octombrie, a ajuns la 60 de persoane decedate. La 25 noiembrie, 38 de persoane rănite în clubul Colectiv erau internate în spitalele bucureștene, șase dintre acestea fiind în stare critică, potrivit datelor centralizate la Ministerul Sănătății.

Totodată, un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate.

Până în prezent, au fost externate 43 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.

Românii din străinătate ar putea primi 500 de euro lunar dacă se întorc în ŢARĂ... Iarna începe să cauzeze probleme! Zăpada de peste 30 de centimetri din zona montană închide mai multe trasee turistice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x