Antena Căutare

RCA-ul, mai mare pentru șoferii din provincie! Guvernul a afişat grila completă de preţuri

Creşte preţul poliţelor RCA pentru şoferii care locuiesc în provincie! Guvernul a afişat grila completă de preţuri pentru asigurările auto obligatorii.

Creşte preţul poliţelor RCA pentru şoferii care locuiesc în provincie! Guvernul a afişat grila completă de preţuri pentru asigurările auto obligatorii.

Cei cu domiciliu în oraşele mici ale ţării riscă să plătească dublu faţă de acum. În cazul tinerilor sub 25 de ani, costurile scad. Însă nu suficient, se plâng şoferii. În cazul lor, poliţele pot ajunge şi la 3 mii de lei.

Astfel, un conducător auto de 23 de ani, care circulă prin Bucureşti, plăteşte acum cel puţin 2.600 de lei pentru poliţa pe un an. Conform grilei propusă de Autoritatea de Supraveghere Financiară, el va achita o poliţă RCA de maximum 1.100 de lei, pentru un autoturism cu o capacitate cilindrică de 1600 centrimetri cubi.

Asigurătorii care nu vor respecta tarifele din grilă riscă amendă de la o mie de lei la 50 de mii de lei. Transportatorii spun că aşteaptă ca Guvernul să adopte ordonanţa de urgenţă săptămâna viitoare, altfel vor organiza din nou proteste. Documentul care plafonează preţurile RCA pentru 6 luni se află în dezbatere publică şi poate fi consultat pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus

Capricornii ar fi bine să nu ia decizii importante astăzi. Horoscopul zilei, 28 octombrie... Soția lui Bogdan Gigină, declarații sfâșietoare: "În momentul în care a murit, la ora 19:00, m-am uitat la ceas și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x