Antena Căutare

Regele Mihai a murit. Angela Gheorghiu: Oamenii ce l-au cunoscut pe Regele Mihai au fost unii dintre cei mai norocoși

Oamenii care l-au cunoscut pe Regele Mihai au fost "unii dintre cei mai norocoși", apreciază soprana Angela Gheorghiu într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Oamenii care l-au cunoscut pe Regele Mihai au fost "unii dintre cei mai norocoși", apreciază soprana Angela Gheorghiu într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Artista vorbește și despre admirația de care fostul suveran se bucura în străinătate.

"În viața mea am avut privilegiul și onoarea să îl cunosc pe Majestatea Sa Regele Mihai în diferite ocazii, să fim vecini chiar, împărtășindu-mi întotdeauna iubirea față de neamul românesc. Familiile Regale engleză și spaniolă mi-au împărtășit de nenumărate ori dragostea ce o aveau pentru Regele Mihai", a scris Angela Gheorghiu.

Ea mărturisește că iubirea Regelui Mihai pentru țara sa a impresionat-o profund. "Împreună cu mine, românii și oamenii ce l-au cunoscut au fost unii dintre cei mai norocoși. Majestate, vă mulțumesc din adâncul inimii pentru tot ce ați însemnat și veți însemna pentru nația română! Vă cunosc faptele, suferințele, bucuriile și familia", adaugă artista.

Angela Gheorghiu face referire și la speranțele ei privind viitorul Casei Regale a României.

"Onoarea, respectul, măsura, demnitatea, educația, noblețea și mai ales dragostea domniei voastre pentru România mi-au marcat existența. Condoleanțe sincere fiicelor, familiei și primului născut, principele Nicolae. Din păcate nu putem spune, încă, 'Regele a murit, Trăiască Regele!', dar sper ca viitorul acestei familii să fie unul demn de Majestatea Sa Regele Mihai", mai adaugă soprana.

Angela Gheorghiu a primit din partea Regelui Mihai decorația "Nihil Sine Deo", în urmă cu cinci ani.

Regele Mihai a murit marți, la vârsta de 96 de ani, la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală.

Trafic feroviar oprit pe un fir, între stațiile Rupea și Cața; 7 trenuri de călători au întârzieri totale de 1.075 de mi... Incendiu de vegetație în California: 27.000 de persoane evacuate din calea flăcărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x