Antena Căutare

Revoltător! A murit după ce a aşteptat patru ore o ambulanţa

Caz revoltător în Vaslui! Zilele trecute, o bătrână de 81 de ani din Simia a murit după ce ambulanţa chemată pentru a-i acorda ajutorul medical a întârziat patru ore.

Caz revoltător în Vaslui! Zilele trecute, o bătrână de 81 de ani din Simia a murit după ce ambulanţa chemată pentru a-i acorda ajutorul medical a întârziat patru ore.

În vârstă de 81 de ani, Polimistra Păcuraru suferea de diabet zaharat și avea sechele de TBC. Marţi dimineață, în jurul orei 9.30, femeia a început să se simtă rău, iar unul dintre cei doi fii ai acesteia a apelat numărul de urgenţă pentru a solicita ajutorul medical. Deşi, rudele bătrânei se aşteptau ca ambulanţa să sosească în scurt timp, lucrurile nu au stat deloc aşa.
Starea femeii s-a înrăutăţit, iar în jurul orei 12.00, aceasta s-a stins din viaţă. Patru ore mai târziu de la apelul format către numărul de urgenţă, şi-a făcut apariţia în cele din urmă o ambulanţă. Abia pe la 13.30 a sosit un echipaj medical, care venea de la un alt caz și avea un alt pacientul în mașină.

Rudele bătrânei sunt revoltate! ”Dacă ajungea Salvarea la timp poate nu murea! Dacă n-avem bani, nu mai trăim, asta-i la noi”, a spus fina femeii decedate, potrivit libertatea.ro .

Reprezentanțiii Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui dau vina pe lipsa de resurse. ”Populația trebuie să înțeleagă faptul că noi nu suntem vinovați, facem exact cât putem cu ce avem! Timpii de așteptare sunt într-adevăr mari, pentru că sunt foarte multe solicitări, iar numărul mașinilor este insuficient. Familiile celor care au nevoie de ambulanță trebuie să evalueze dacă este un caz mai puțin grav, să se deplaseze la spital cu mijloace personale sau să solicite medicul de familie. Nu putem să mai facem față, suntem stresați, certați, înjurați…’, a precizat medicul Ana Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

O nouă taxă controversată: taxa "de deces" pentru cei bogaţi. Pe cine va afecta această lege... Vestea pe care o aşteptau TOŢI românii! Angajaţii vor avea parte de un NOU TIP DE CONCEDIU pentru care vor primi BANI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x