Antena Căutare

Revoltător! O mamă şi-ar fi bătut fiul din cauza unei note mici la olimpiadă. Copilul a ajuns la spital, iar femeia - pe mâna Poliției

O femeie suspectată că şi-ar fi bătut fiul, în vârstă de 13 ani, pentru că ar fi luat o notă mică la o olimpiadă, este cercetată de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal.

O femeie suspectată că şi-ar fi bătut fiul, în vârstă de 13 ani, pentru că ar fi luat o notă mică la o olimpiadă, este cercetată de către poliţiştii gorjeni, care i-au întocmit femeii dosar penal.

Băiatul este elev olimpic la mai multe materii, acesta urmând cursurile Liceului "Tudor Vladimirescu", din Târgu-Jiu, şi a ajuns la spital cu escoriaţii. El a declarat că ar fi fost agresat de către mama sa.

Anchetatorii au declanşat cercetările după ce la unitatea medicală din municipiul Târgu Jiu s-a prezentat un băiat care avea mai multe escoriaţii pe corp. Din declaraţiile minorului a reieşit că acesta ar fi fost agresat de mama sa.

"În această cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, verificările urmând a se efectua sub supravegherea unui procuror, în funcţie de concluzii urmând a se dispune măsurile necesare. Cadrele medicale au transmis către colegii noştri faptul că băiatul prezenta la nivelul organismului doar escoriaţii", a declarat agent şef adjunct de poliţie Miruna Prejbeanu.

Surse apropiate anchetei susţin că elevul ar fi fost bătut de către mama sa din cauză că nu ar fi luat o notă suficient de mare la o olimpiadă, în condiţiile în care copilul este olimpic la mai multe materii..

În weekend, toate drumurile duc la munte sau la mare! Cum va fi vremea vineri, sâmbătă și duminică... Bucureșteni, grijă mare și spor la treabă! Amenzi de până la 5.000 de lei pentru proprietarii care nu asigură consolidar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x