Antena Căutare

Rezultatul testului ADN confirmă că bărbatul care a murit în accidentul rutier este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Specialiștii de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" au confirmat că bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul petrecut pe 22 mai, între Corbeanca și Buftea, este Dan Condrea.

Specialiștii de la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici" au confirmat că bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul petrecut pe 22 mai este Dan Condrea.

Rezultatul testelor ADN au fost făcute publice astăzi și arată, oficial, că patronul Hexi Pharma se afla în mașina care s-a izbit violent de un copac, pe drumul dintre localitățile Corbeanca și Buftea.

"Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", se arată într-un comunicat al Parchetului General remis marți.

Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier, care s-a petrecut în seara zilei de duminică, 22 mai, între localitățile Buftea și Corbeanca. Condrea se afla la volanul mașinii sale, care s-ar lovit violent de un copac. Situația a stârnit numeroase polemici, inclusiv faptul că Dan Condrea și-ar fi înscenat moartea.

Ce vară cu soare? Vin ploile! Cod galben de INUNDAŢII: care sunt zonele afectate... S-a dat verdictul în cazul accidentului în care a murit Dan Condrea! Adevărul a ieșit la iveală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x