Antena Căutare

România, din nou zguduită, la doar câteva ore de la seismul din Vrancea. Epicentrul noului cutremur, în Buzău

Un nou cutremur a fost înregistrat, sâmbătă, la prânz, în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3,1 grade și o adâncime de 143 de kilometri, conform INFP.

Un nou cutremur a fost înregistrat, sâmbătă, la prânz, în județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3,1 grade și o adâncime de 143 de kilometri, conform INFP.

Cutremurul a avut loc la doar câteva ore după ce s-a înregistrat un seism de 5,3 grade Vrancea, în apropiere de localitatea vrânceană Nereju.

2:11 noaptea, ora la care românii au fost treziți din somn

Un cutremur puternic a zguduit România, la ora 2 şi 11 minute! Seismul a avut magnitudinea de 5,3 pe scara Richter, potrivit ultimelor date ale Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, şi a avut epicentrul în Vrancea, la aproximativ 100 de kilometri adâncime. Unda seismică s-a resimţit, cu intensitate, şi în Capitală. La aproximativ jumătate de oră, s-a produs o replică de intensitate mai mică. La ora 02:48, un nou cutremur in judetul Vrancea a fost anunţat de INFP cu magnitudinea de 2.7, la o adâncime de 76km.

ISU București: Nu au fost primite apeluri pentru a interveni ca urmare a cutremurului... Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile. Nu-ți lăsa umbrela acasă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x