Antena Căutare

România s-a cutremurat din nou! Este al șaselea seism din luna mai!

Un nou cutremur s-a produs, joi dimineață, în județul Buzău. Seismul a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter și a fost înregistrat la ora 07:51, la o adâncime de 116 de kilometri.

Un nou cutremur s-a produs, joi dimineață, în județul Buzău. Seismul a avut o magnitudine de 2,8 grade pe scara Richter și a fost înregistrat la ora 07:51, la o adâncime de 116 de kilometri.

Un alt seism s-a produs miercuri seară, tot în Buzău și a avut o magnitudine de 3,6 grade pe scara Richter. Alte două cutremure s-au înregistrat duminică, în prima zi de Paște, ambele în județul Buzău, și au avut 2,8 și 3,3 grade pe scara Richter.

De altfel, în primele patru zile ale lunii mai s-au produs nu mai puțin de 6 cutremure în România, în județele Buzău și Covasna.

Cel mai puternic seism din 2015 în România: tot în Buzău

În 2015, cel mai puternic seism a avut magnitudinea de 4,9 grade pe scara Richter și s-a înregistrat în data de 29 martie, în județul Buzău. Potrivit datelor INFP, cea mai importantă mișcare tectonică din România în ultimii ani a fost înregistrată în anul 2014, pe 22 noiembrie, când s-a produs un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter, acesta fiind resimțit și la București.

Sursă: Agerpres

Veste bună! Proiect: Elevii ar putea beneficia de masă şi cazare gratuite... Povestea lui Nechifor Dorobanţu, un "sfânt" care a absolvit patru facultăţi şi ştia 12 limbi străine. Oamenii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x