Antena Căutare

România s-a cutremurat! Un seism a avut loc în aceasta seară

Un cutremur mai puțin obișnuit s-a produs în după-amiaza zilei de duminică în România. În ultimele zile s-au înregistrat mai multe seisme.

Un cutremur mai puțin obișnuit s-a produs în după-amiaza zilei de duminică în România. În ultimele zile s-au înregistrat mai multe seisme.

Potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut o magnitudine de 2,1 grade pe scara Richter. Se pare că seismul s-a produs la ora 15:26. Cutremurul s-a înregistrat în județul Maramureș.

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs și miercuri dimineaţă, în judeţul Băzău. Cu câteva ore înaintea acestuia, un alt seism a avut loc în acelaşi judeţ.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), cutremurul cu magnitudinea 3,4 a avut loc la ora 5.25, în judeţul Buzău, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 126,9 kilometri.

Un alt cutremur, cu magnitudinea 2,6, s-a înregistrat, la ora 01.41, tot în judeţul Buzău, la o adâncime de 72,2 kilometri.

În ultimii doi ani, în România s-au produs peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4. Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Un bărbat din Alba și-a cumpărat patru mașini, în leasing, fără să dea un leu. Cum a fost posibil: "Societatea pe c... Femeia care a rămas fără pensie de handicap pentru că a scris poezii, reacție după prima concluzie a Ministerului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x