Antena Căutare

România s-a zguduit serios! Trei CUTREMURE în doar câteva ore în zona Vrancea

Trei cutremure s-au produs în noaptea de luni spre marţi în zona seismică Vrancea, primul seism având magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Trei cutremure s-au produs în noaptea de luni spre marţi în zona seismică Vrancea, primul seism având magnitudinea 3,9 pe scara Richter, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Primul cutremur - cu magnitudinea 3,9 - a avut loc la ora 00.15, în judeţul Buzău, la adâncimea de 128,1 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Nehoiu (10 kilometri), Întorsura Buzăului (43 de kilometri), Covasna (44 de kilometri), Vălenii de Munte (47 de kilometri) şi Mizil (47 de kilometri).

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, un al doilea cutremur a avut loc la ora 04.52, în judeţul Vrancea, şi a avut magnitudinea 2,1. Seismul s-a produs la adâncimea de 22 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Râmnicu Sărat (11 kilometri), Odobeşti (28 kilometri), Focşani (28 de kilometri), Buzău (40 de kilometrim) şi Panciu (43 de kilometri).

La ora 05.45, un nou cutremur a avut loc în judeţul Vrancea. Seismul - cu magnitudinea 2,2 pe scara Richter, s-a produs la adâncimea de 30 de kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea oraşelor: Râmnicu Sărat (15 kilometri), Focşani (23 de kilometri), Odobeşti (23 de kilometri), Panciu (38 de kilometri), Mărăşeşti (39 de kilometri).

Cel mai puternic cutremur din acest an s-a produs în 8 februarie, în Vrancea, şi a avut magnitudinea 5, fiind resimţit şi la Bucureşti.

Azi, sărbătoare importantă pentru credincioși! Iată ce e bine să faci pe 12 decembrie!... A mai murit un Rege! N-a erupt la știri, nu va fi cărat pe-afet de tun, nu-i doliu nici măcar o oră. ”M-a arestat un văr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x