Antena Căutare

România va deveni iar un CUPTOR încins, cu temperaturi foarte mari! Aveți drum la munte? Acolo va ploua!

Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 34 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 29 şi 34 de grade, iar cele minime între 14 şi 22 de grade, uşor mai scăzute în depresiuni.

Cerul va fi variabil cu înnorări, în a doua parte a zilei, temporar accentuate, îndeosebi spre seară, când vor fi averse şi descărcări electrice, în zonele montane şi submontane, pe arii restrânse în centru şi izolat în restul teritoriului.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de caniculă și disconfort termic, valabilă la nivelul întregii țări, în zilele de 18 și 19 august.

Potrivit meteorologilor, vineri și sâmbătă, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară vineri (18 august) în regiunile sudice și sud-vestice, iar sâmbătă (19 august) în toate zonele de câmpie și de podiș.

În intervalul menționat, se vor înregistra temperaturi maxime de 34 — 36 de grade, iar în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, izolat chiar 37 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) local va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități, în special în Câmpia Română și în Câmpia de Vest.

ANM precizează că, în cursul zilei de duminică 20 august, în sudul, centrul și estul țării, vremea se va menține călduroasă, pe arii restrânse caniculară, cu temperaturi maxime de 34 — 35 de grade.

În schimb, în regiunile vestice, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, iar temperatura va fi în scădere.

CUTREMURĂTOR! ”Își dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina!” Ce a scris femeia care s-a aruncat în fața trenului c... Moment istoric pentru Biserica Ortodoxă Română. Este pentru prima oară în 90 de ani când se întâmplă asta. Un înalt prel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x