Antena Căutare

România va dispărea de pe fața pământului în urma unui cutremur?! Ce spun specialiștii și clarvăzătorii

Cercetătorii britanici susţin că în perioada 2012-2016, țara noastră ar putea fi lovită de un cutremur major.

Cercetătorii britanici susţin că în perioada 2012-2016, țara noastră ar putea fi lovită de un cutremur major.

România a fost zguduită în 2014 de mai multe seisme, unul dintre ele, cel mai puternic, înregistrând 4,6 grade pe Richter.

Predicţiile celebrei clarvăzătoare, Carmen Harra spun că țara noastră ar putea fi lovită de un cutremur, însă nu atât de puternic pe cum se anunţă: "Acum riscul seismic e maxim în România, dar nu e motiv de panică. De abia prin anul 2016 s-ar putea produce acel cutremur puternic".

Specialiştii de la Institutul de Fizică al Pământului sunt optimişti, însă, autorităţile nu vor să fie luate pe nepregătite. Acestea caută să pună la punct un sistem de informare a populaţiei în cazul unui cutremur, prin intermediul telefonului. Mai exact, putem fi anunţaţi printr-un sms, chiar cu câteva secunde înainte să aibă loc un seism, astfel, oamenii ar avea timp să se pună la adăpost!

Vreme într-o continuă schimbare: 17 grade, maxima de Crăciun! Ce anunţ au făcut meteorologii pentru REVELION... Primele imagini filmate de o dronă, imediat după tragedia de pe lacul Siutghiol, au fost făcute publice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x