Antena Căutare

S-a aflat cine sunt vinovații! Cei trei bărbați care au tăiat coada unui câine cu toporul nu regretă nimic!

Trei indivizi au maltratat cu un topor un animal fără apărare. Un biet căţel a fost ţinut cu forţa şi supus unor chinuri de neimaginat!

Trei indivizi au maltratat cu un topor un animal fără apărare. Un biet căţel a fost ţinut cu forţa şi supus unor chinuri de neimaginat!

Să vedem împreună filmul care a făcut deja ocolul internetului, dar să vedem şi cine sunt cei trei bărbaţi. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Trei bărbaţi fără suflet au chinuit un biet animăluţ! Imaginile sunt mai mult decât groteşti!

Unul a ţinut câinele de picioarele din faţă, altul i-a ţinut coada iar al treilea a dat cu un topor imens! Fără nicio remuşcare!

Daniel Dima, Marius Bianu şi Adrian Bunea sunt cei trei tineri fără inimă. Mai există însă şi un al patrulea individ, cel care filmează şi care nu face nimic ca să-i oprească pe prietenii lui! Ba mai mult, râde cu poftă în timp ce animalul fără apărare schelălăie de. durere.

Incidentul a scandalizat o țară întreagă

Cei 3 din Brăila au tăiat coada câinelui fără să se gândească la suferinţa patrupedului. Nu le-a păsat nici măcar de urletele căţeluşului după ce a scăpat din mâna lor.

Ba chiar s-au distrat! În timp ce animalul plângea, cei trei călăi râdeau şi se distrau.

Oamenii nu au fost nici măcar o clipă conştienţi de actul lor de barberie. Ba chiar au făcut un mişto grotesc de situaţia căţeluşului.

Isprava celor trei bărbaţi fără suflet a făcut deja ocolul internetului! Pe facebook, iubitorii de animale i-au pus la zid.

Temută de toți și cunoscută ca Doamna Legii! Paula Iacob s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani... Veste proastă! Vom avea un Revelion cu vreme caldă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x