Antena Căutare

S-a dat verdictul în cazul accidentului în care a murit Dan Condrea! Adevărul a ieșit la iveală!

Apar noi detalii importante despre cazul decesului lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma. Ancheta a scos la iveală un detaliu extrem de important.

S-a dat verdictul în cazul accidentului în care a murit Dan Condrea! Adevărul a ieșit la iveală! Galerie
Anchetatorii au dat detalii noi

Apar noi detalii importante despre cazul decesului lui Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma. Ancheta a scos la iveală un detaliu extrem de important.

Procurorii de la Parchetul General au confirmat marți că, în urma efectuării unor teste ADN, persoana decedată în accidentul produs lângă localitatea Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea.

Dezvăluirea unui paznic despre moartea lui Dan Condrea! Ce s-a întâmplat când patronul Hexi Pharma a părăsit domiciliul

"Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru.

Testul ADN a fost efectuat prin prelevarea de probe de la cadavrul lui Dan Condrea, în ziua accidentului, iar profilul său genetic a fost comparat cu cel al unuia dintre copiii lui.

Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", se arată într-un comunicat al Parchetului General remis marți, informează Agerpres.

Detaliile oferite spulberă astfel ipotezele potrivit cărora ar fi fost vorba despre o înscenare, în mașină fiind altă persoană și nu Dan Condrea.

Rezultatul testului ADN confirmă că bărbatul care a murit în accidentul rutier este Dan Condrea, patronul Hexi Pharma... Ai grijă când îți scoți copilul în parc! Capitala, invadată de țânțari și căpușe periculoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x