Antena Căutare

Să scape de noroiul din faţa blocului, un craiovean a pavat aleea cu dopuri de sticlă, în loc de asfalt. Toți trecătorii se opresc să vadă

Românul s-a născut. drumar! O dovedeşte un craiovean care a reuşit să scape de noroiul din faţa blocului printr-o idee ingenioasă.

Românul s-a născut drumar! O dovedeşte un craiovean care a reuşit să scape de noroiul din faţa blocului printr-o idee ingenioasă. El a făcut o alee din dopuri de sticlă. Nu numai că acum poate ajunge în casă fără să se murdărească. I-a ieşit şi partea estetică, asta pentru că modelele de pe jos nu au fost alese la întâmplare.

Bărbatul a lucrat o viaţă întreagă la Serviciul de Salubritate. Acolo i-a venit ideea să colecţioneze dopuri şi sticle.

Ca sa scape de mocirla din faţa blocului, s-a gândit să construiască o alee din tot ce a adunat de-a lungul timpului.

„Înainte, până să mă apuc să fac asfaltul ăsta din dopuri pe jos, când ploua se făcea nămol, nu puteai să intri în grădină dacă voiai să faci ceva”, spune Daniel Ciucă, românul inventiv.

Şi i-a ieşit. A construit chiar şi o grădină, cu un turn Eiffel improvizat. I-au trebuit patru ani şi o răbdare de fier pentru a da o nouă faţă blocului în care locuieşte.

Deşi nu aceasta i-a fost intenţia, craioveanul cu iniţiativă va participa la un concurs pentru cea mai inedită idee de amenajare a grădinilor, organizat pe Facebook de Administraţia Domeniului Public din Craiova.

Talentul românilor nu are limite Oana, tânăra premiată de Unesco, s-a întors în țară deși avea oferte din toată lumea... ZIle libere pentru părinți, atunci când copiii stau acasă! Măsura se aplică și pentru angajații în mediul privat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x