Antena Căutare

Atenție mare! Șampoanele pentru copii sunt otravă! Adevărul toată lumea îl ocolește este scris chiar pe etichetă!

Şampoanele pentru copii promit zero lacrimi şi păr strălucitor! Cu ce risc, află însă doar părinţii care citesc eticheta.

Şampoanele pentru copii promit zero lacrimi şi păr strălucitor! Cu ce risc, află însă doar părinţii care citesc eticheta. Multe conţin conservanţi periculoşi, parfumuri artificiale şi detergenţi care afectează pielea sensibilă a celor mici. Avertismentul vine chiar de la inspectorii Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor, care au testat zeci de flacoane cu şampon pentru copii.

Şi doar un ochi atrenat poate descifra, dacă citeşte eticheta produsului. Pentru soluţii testate, vânzătoarea oferă experienţa proprie.

Sunt sute de șampoane. Multe dintre ele, pline de chimicale, parabeni şi coloranţi sintetici. Cel puţin 50 de şampoane din supermarket au fost testate de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor.

Propilen glicol. O substanţă folosită la degivrarea avioanelor. În şampon, e folosită, culmea, pentru a uşura absorbţia în piele a ingredientelor.

Lauril sulfat de sodiu creează spuma, dar irită pielea, ochii şi căile respiratorii.

Cei mai expuşi sunt bebeluşii. Până la vârsta de un an, pielea lor este extrem de sensibilă. De aceea, medicii ne recomandă să nu prelungim contactul produsului cu pielea bebeluşului.

Iar pentru copiii care au frecvent reacţii alergice, medicii ne sfătuiesc să cumpărăm produse dermato-cosmetice, din farmacie.

FOTO CREDIT

Mănușile SMART, un accesoriu obligatoriu în timpul iernii! Pot fi folosite pe orice ecran de tip touchscreen!... Panseluțele sunt pe cale de dispariție din cauza politicienilor! Spunem "adio" florilor frumos colorate şi la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x