Antena Căutare

La un pas de o nouă tragedie! 7 bombe neexplodate din al Doilea Război Mondial au fost descoperite în Harghita

Autoritățile din Harghita au avut o misiune pirotehnică salvatoare după ce eu identificat 7 bombe neexplodate din al Doilea Război Mondial. 

La un pas de o nouă tragedie! 7 bombe neexplodate din al Doilea Război Mondial au fost descoperite în Harghita Galerie
| Foto: Facebook

Autoritățile din Harghita au avut o misiune pirotehnică salvatoare după ce au identificat 7 bombe neexplodate din al Doilea Război Mondial.

Pirotehniștii au ridicat muniția și au transportat-o în siguranță, fără a mai reprezenta un pericol public. Aceasta este cea de-a 14-a misiune pirotehnică executată în cursul acestui an.

Bombele aruncător calibru 120 mm au rămas neexplodate de zeci de ani și reprezentau un real pericol.

Echipajul pirotehnic a amintit ca în momentul identificării unor elemente de muniție rămase neexplodate, indiferent de starea acestora, acoperite sau nu de rugină sau aflate într-o stare vizibilă de degradare, opriți orice activitate în zonă şi solicitați intervenția echipajului specializat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La o clinică din România, copiii introduc monede de 50 de bani pentru a se uita la TV: "Sistemul sanitar din Români... Credincioșii se pregătesc pentru ziua cea mare. Cum va fi vremea în timpul pelerinajului la moaştele Sfintei Cuvioase Pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x