Antena Căutare

S-au născut să provoace dezastre în jur! Zodiile acestea sunt pe lista neagră!

Unele persoane s-au născut ca să provoace numai pagubă și dezastre, iar zodiac joacă și ea un rol important în acest sens.

S-au născut să provoace dezastre în jur! Zodiile acestea sunt pe lista neagră!
Unele zodii pot fi extrem de periculoase

Unele persoane s-au născut ca să provoace numai pagubă și dezastre, iar zodiac joacă și ea un rol important în acest sens.

Rac

Conform statisticilor FBI, cei mai mulți criminali de pe teritoriul Statelor Unite sunt născuți în zodia Rac. Este un semn negativ, feminin, acționează sub imperiul impulsului, este pesimist, iar atunci când este scoasă din sărite, această zodie își arată latura întunecată în toată splendoarea. Nu va încerca să ascundă absolut nimic și va acționa ca un tsunami contra celor care i-au făcut rău. Dacă în cazul altor semne zodiacale răzbunarea nu este cruntă, Racul are grijă lase urme, să vadă ca trecut el pe aoclo.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Pentru că are ca planetă guvernantă Luna, acesta plănuiește din timp un plan atât de mare, încât numele său să nu fie uitat prea ușor. Inimi vor fi zdrobite, cariere terminate și familii distruse, atunci când Racul a încheiat în termeni mai puțin amiabili o relație cu cineva. Așadar, nu vor avea de suferit doar cei care au interacționat în mod direct cu ei, ci vor fi și victime colaterale.

Ferește-te de acești nativi dacă nu vrei să dai de necaz

Taur

Al doilea semn care provoacă dezastre în urma sa este Taurul. Dacă e ceva ce Taurul nu suportă în relația cu cineva este… trădarea. Acest semn zodiacal, fiind unul statornic, de pământ, acordă foarte multe șanse atunci când iubește sau se atașează de cineva. Iar dacă a fost nevoit să plece din viața cuiva pentru că a fost trădat, atrage după sine un adevărat cutremur. Nu doar că persoanele care i-au fost cânva iubiți sau prieteni vor sfârși prin a nu mai avea acces la nici unul dintre beneficiile de care se bucurau când erau într-o relație cu Taurul: conexiunile în diferite medii, rezolvarea eficientă a multor probleme, prietenii din gașcă, etc., izolarea se va face și la nivel bugetar, pentru că, într-un fel sau altul Taurul reușește să-și determine partenerii să devină dependenți financiar de ei. Așadar, ”cutremurul” numit Taur atrage după el o serie de replici pe care ”victima” le va resimți multă vreme.

Săgetătorul

Este o zodie al cărei element dominant este Focul. Cu toate că este în general o zodie pasivă, care nu este predispusă la conflicte, Săgetătorul poate provoca o adevărată calamitate în urma sa. Motivul pentru care Săgetătorul se poate supăra și dezlănțui atunci când intră în contact cu persoanele șirete. Viclenia este ceva ce nu poate suporta, așa că și arma cu care va plăti celor care îl înșală nu va fi o monedă asemnătoare.

Săgetătorul provoacă un incendiu devastator în urma sa, așadar lovește direct la țintă și puternic, atunci când vrea să dea o lecție cuiva.

Află AICI mai multe detalii despre acest subiect!

Meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea: Se vor înregistra ploi şi ninsori însemnate cantitativ! Vezi zonele... Adrian Rugină a fost declarat cetățean de onorare al orașului Piatra Neamț! „Este gestul suprem pe care puțini îl fac”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x