Antena Căutare

Caz scandalos! Mai mulți elevi, amenințați cu cuțitul de un părinte. Un copil a fost rănit

Un tată a semănat teroare într-o școală din Gorj! Furios, omul a venit la unitatea de învăţământ şi a bătut un băiat pentru că fiica sa fusese lovită cu un bulgăre de zăpadă. Bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe elevi. Poliţiştii l-au reținut imediat și vor să ceară mandat de arestare pe numele lui.

Un tată a semănat teroare într-o școală din Gorj! Furios, omul a venit la unitatea de învăţământ şi a bătut un băiat pentru că fiica sa fusese lovită cu un bulgăre de zăpadă.

Bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe elevi. Poliţiştii l-au reținut imediat și vor să ceară mandat de arestare pe numele lui.

Incidentul a avut loc în incinta școlii din Peştişani. Bărbatul a venit în curtea şcolii şi a început să-i ia la întrebări pe elevi, pentru că fiica sa a primit în faţă un bulgăre de zăpadă. Spiritele s-au incins, iar bărbatul a lovit cu pumnul un băiat de 14 ani, elev în clasa a VIII-a.

Mai mult, agresorul a scos un cuțit și i-a amenințat pe elevi că dacă se mai ating de fiica lui vor avea de suferit. Apoi a intrat în școală pentru a căuta un alt elev, moment în care directoarea a reușit să-l oprească și a anunțat poliția. L-a ținut acolo până când polițiștii l-au ridicat. La percheziția corporală, a fost găsit și cuțitul.

A fost imediat reținut și urmează ca procurorii să decidă dacă vor cere mandat de arestare pe numele lui.

Vremea face ravagii în țară! Vântul suflă cu peste 130 de kilometri pe oră şi a ninge necontenit. Ce ne așteaptă în cont... Florin Morariu, eroul atacului terorist de la Londra, lăsat pe drumuri. După ce a salvat vieți omenești din calea ucigaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x