Antena Căutare

SCHIMBĂ O VIAȚĂ – Familia uitată de lume

Familia Gheorghe a fost găsită în zona Tineretului, sub un copac. Se adăposteau de vremea care începuse să se strice. Ghemuiți de frig și adăpostind doi copii, au fost găsiți de o persoană cu suflet mare, care i-a ajutat din prima clipa în care i-a găsit.

Familia Gheorghe a fost găsită în zona Tineretului, sub un copac. Se adăposteau de vremea care începuse să se strice. Ghemuiți de frig și adăpostind doi copii, au fost găsiți de o persoană cu suflet mare, care i-a ajutat din prima clipa în care i-a găsit.

Ne întrebăm câte obstacole mai au de trecut cei din familia Gheorghe și cât timp vor mai suferi până vor spune: SUNTEM O FAMILIE FERICITĂ!

Imaginea cu acești oameni zgribuliți, murdari și fără viitor este de nedescris. Copiii erau vizibil bolnavi, pielea lor era plină de bubițe, așa numitele “bubițe dulci” și își făcuseră răni. Nu aveau nimic. Locuiau pe stradă și la mila celor care le știau povestea.

În acest moment, nu mai sunt în parc, ci au o garsonieră care le-a fost închiriată de o familie. Chiria este de 150 de euro. Marin Gheorghe, tatăl celor doi copii, și-a pierdut locul de muncă de la fabrica din Popeşti-Leordeni pe care îl găsise cu greu, deoarece fabrica a fost închisă. Mama copiilor s-a angajat ca menajeră la o fabrică, iar Marin îşi doreşte în continuare să muncească, este tânăr şi este priceput în domeniul construcţiilor şi poate lucra şi ca zugrav.

Luna aceasta ei nu își permit să plătească chiria și nu au posibilitatea să le asigure scutece și lapte celor două fetițe!

Sunt o familie extraordinară, iar ei sunt uniți și extrem de respectuoși. Orice donație primesc, mereu păstrează bonuri de la magazin când merg la cumpărături pentru copii.

Din păcate, acesta este un caz care nu se încadrează în condițile asistenței sociale. Tatăl are domiciliul în Constanța, iar mama are domiciliu temporar. Astfel, ei nu sunt eligibili pentru a primi ajutor social din partea primăriei.

Oricine îi poate sprijini, cu produsele necesare pentru fetițe sau cu orice alte bunuri, ne poate contacta la datele de pe site.

Mai multe detalii despre cum puteți ajuta, aici.

Pentru toți analfabeții care n-au luat BACul. O învățătoare din Dolj, cu hemipareză și tumoră, vine să predea: ”Cum să-i... Momente delicate pentru scorpioni! Se repliază după o pierdere! Horoscopul zilei de mâine, adus de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x