Antena Căutare

SCHIMBĂ O VIAŢĂ - Într-o şandrama, trei copilaşi visează la un viitor frumos

Ochii trişti a trei copiii s-au întâlnit, într-un loc sfânt, cu îngerul lor. Într-o dimineaţă, la slujba de duminică de la biserica din sat, Gabriel, Bogdan şi Ştefănuţ ascultau, cu speranţă în suflet, cuvintele sfinte. Îmbrăcaţi sărăcăcios şi încălţaţi cu papuci în toiul iernii, şi aceia din perechi diferite, fraţii Banu au fost observaţi de un suflet frumos, domna Neacşu. Ea ne-a spus povestea lor, iar noi vă rugăm să fiţi alături de noi în schimbarea acestor vieţi.

Ochii trişti a trei copiii s-au întâlnit, într-un loc sfânt, cu îngerul lor. Într-o dimineaţă, la slujba de duminică de la biserica din sat, Gabriel, Bogdan şi Ştefănuţ ascultau, cu speranţă în suflet, cuvintele sfinte.

Îmbrăcaţi sărăcăcios şi încălţaţi cu papuci în toiul iernii, şi aceia din perechi diferite, fraţii Banu au fost observaţi de un suflet frumos, domna Neacşu.

Ea ne-a spus povestea lor, iar noi vă rugăm să fiţi alături de noi în schimbarea acestor vieţi.

Trăiesc în Răcăciuni, Bacău, alături de tatăl lor, într-o cameră ce stă să se dărâme; practic, într-o şandrama unde au o lampă, pentru că asta e tot ce le-a oferit bunica din casa ei. Bunica are o vâstă înaintată şi îi este imposibil să îi dea o mână de ajutor tatălui. El este singurul care îi îngrijeşte pe copii, pentru că, de dragostea mamei nu mai au parte, ea i-a părăsit de câţiva ani şi s-a recăsătorit.

Vasilică Banu, tatăl lor, are 36 de ani şi este un om foarte muncitor. Lucrează cu ziua când găseşte ceva de muncă, tocmai pentru că în restul timpului trebuie să aibă grijă de copiii lui. Venitul lor de bază este de 120 de lei, alocaţiile copiilor, iar băieţelul cel mare merge la şcoală, unde sunt necesare cheltuieli.

Situaţia lor financiară este foarte grea, nu mai au animale şi nici bani să cumpere altele.

Putem ajuta la schimbarea acestor destine triste, familia are multe neajunsuri, iar orice tip de ajutor înseamnă foarte mult pentru ei.

CUM PUTEŢI AJUTA

Persoanele care vor să le întindă o mână de ajutor pot dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:
0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Vasilică Banu”

CIF 18212553:
în lei: RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

în Euro: RO31BRDE450SV23761534500

Noua sală de spectacole a Teatrului de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian” este prima clădire destinată artelor spectacolul... Mare atenţie! Balanţele plătesc pentru greşelile din trecut! Horoscopul de joi, 22 ianuarie 2015...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x