Antena Căutare

Schimbare uriașă! Au apărut noile cartele de călătorii pentru metrou! Cât costă și cu cât sunt mai avantajoase

Oficialii Metrorex au anunțat că, începând cu ziua de duminică, vor introduce noi tipuri de cartele de călătorie, mult mai avantajoase față de cele actuale!

Oficialii Metrorex au anunțat că, începând cu ziua de duminică, vor introduce noi tipuri de cartele de călătorie, mult mai avantajoase față de cele actuale!

Călătorii vor putea opta pentru cartela de o călătorie, abonamentul anual și cartelele de grup. Noile titluri de călătorie cu metroul şi tarifele aferente acestora sunt: cartela cu o călătorie - 2,5 lei; abonamentul anual - 720 lei; cartela grup 3 persoane - 5 lei; cartela grup 4 persoane - 6,5 lei; cartela grup 5 persoane - 8 lei.

Conform Metrorex, cartela cu o singură călăorie poate fi folosită de pasagerii care doresc să facă o singură calatorie cu metroul, iar abonamentul anual urmăreşte fidelizarea călătorilor şi oferă avantajul unor costuri lunare reduse, însemnând practic o lună şi jumătate de “gratuitate” la transportul cu metroul.

Provocare de zile mari pentru pelerinii veniți la moaștele Sfintei Parascheva! Ce s-a întâmplat în timpul nopții

Cartelele de grup pot fi folosite şi de călătorii curenţi şi de turişti, preţul pe călătorie fiind mai avantajos decât în prezent.

Metrorex transmite că actualele cartele nu îşi vor modifica tarifele.

Sursa: news.ro

Îi lovește norocul în această duminică! Horoscopul a pregătit surprize mari pentru unii nativi... Bilanțul accidentului rutier de la Suceava a crescut la cinci morți și patru răniți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x