Antena Căutare

Scumpirile, scandal fără precedent. Fermierii spun că au micșorat prețul față de anul trecut

Scumpiri în lanţ şi scandal fără precedent. Fermierii au ieşit şi ei la atac. Se plâng că vând ieftin, dar văd că la raft marfa lor ajunge la un preţ dublu.

Scumpiri în lanţ şi scandal fără precedent. Fermierii au ieşit şi ei la atac. Se plâng că vând ieftin, dar văd că la raft marfa lor ajunge la un preţ dublu.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că aşteaptă explicaţiile Consiliului Concurenţei privind creşterea preţurilor unor alimente, în special carne şi ouă, Ministerul Agriculturii negăsind niciun factor care să justifice aceste scumpiri.

Ministrul Agriculturii, aflat la Sibiu pentru lansarea campaniei "Alege oaia", a explicat decizia ministerului de a sesiza Consiliul Concurenţei privind scumpirea unor produse, el spunând că a făcut verificări şi că nu au existat modificări în costul de producţie, astfel că majorările de preţuri nu se justifică.

"Preţurile la o serie de produse au început să crească şi pentru fiecare produs ne-am dus la raft să vedem ce se întâmplă. Am fost şi la producători să vedem ce se întâmplă şi am constatat acolo că nu există modificări în costul de producţie şi atunci am solicitat sprijinul Consiliului Concurenţei pentru că noi nu găsim elemente care să justifice asemenea preţuri. Cei de la Consiliul Concurenţei sunt specialişti în domeniu şi au şi instrumentele legale, ca să vedem dacă există şi altfel de factori. Aşteptăm răspunsul lor ca să avem tabloul complet", a declarat Daea.

Opt milioane de euro pentru trei vieți omenești. Familie celor trei fete care au murit în clubul Beirut au fost despăgub... Accident teribil în judeţul Timiş! O mamă, băieţelul ei de patru ani şi unchiul celui mic au murit în maşina strivită de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x