Antena Căutare

Se caută angajați. Salariul este 21.000 de lei lunar și nu e nevoie să pleci din țară! Vestea bună e că nu ai nevoie de pregătire. Sunt SUTE DE LOCURI disponibile!

România se confruntă cu o mare criză de personal atunci când vine vorba de controlori de trafic. Potrivit estimărilor făcute de specialiștii de la Romatsa, în perioada următoare, vor fi angajați aproximativ 140 de controlori de trafic aerian, cererea fiind valabilă doar pentru București.

Conform informațiilor oficiale, concursurile sunt organizate cu regularitate, iar la ultimul examen pentru aceste posturi 100 dintre cei 2000 de candidați au fost acceptați, iar de-acum șansele românilor de a ajunge să ocupe un astfel de post sunt din ce în ce mai mari pentru că nu mai este nevoie de o pregătire anterioară.

„E o șansă incredibilă să devină controlori, fără o pregătire anterioară. Obții licența de CTA, în schimb abia dupa cinci ani poți să spui că ai trecut prin anumite cazuri și ai o experiență de controlor peste mediu. Faptul că vii într-un loc și lucrezi într-un loc unde sunt oameni de 50-60 de ani care vin cu plăcere la muncă, e o satisfacție incredibilă pentru mine. E o pregătire continuă și evaluare continuă din momentul în care au pășit în această clădire și până ai ieșit la pensie”, a declarat un controlor de trafic aerian pentru digi24.ro.

Romatsa este regia cu cele mai mari salarii din România. Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli pe 2016, salariul mediu lunar brut, fără a lua în calcul bonusurile, era de 21.430 lei (aproape 5.000 euro). De asemenea, indemnizația de pensionare este uriașă. În 2017, în urma unor greve, salariile s-au majorat ușor.

România, zguduită din nou! Un cutremur neobişnuit a avut loc noaptea trecută... Zone din Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu rămân azi, temporar, fără curent electric. STRĂZILE AFECTATE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x