Antena Căutare

Se întrerupe apa caldă în București? Oficialii Ministerului Energiei au făcut anunțul!

Bucureștenii și-au făcut griji în ultimele zile că va fi întreruptă apa caldă în următoarea săptămână. Totuși, care este deznodământul situației?

Bucureștenii și-au făcut griji în ultimele zile că va fi întreruptă apa caldă în următoarea săptămână. Totuși, care este deznodământul situației?

Alimentarea cu apă caldă a Capitalei nu va fi întreruptă în următoarele șapte zile, întrucât ELCEN a identificat resurse financiare pentru a plăti gazele furnizate de Romgaz, a declarat, marți, secretarul de stat în Ministerul Energiei Corina Popescu, la finalul unei întâlniri de urgență cu conducerea Romgaz și ELCEN.

"Am rezolvat problema pentru moment, deci nu vor exista sincope în alimentarea cu apă caldă a municipiului București. Situația de azi este o rezultantă a blocajului financiar între RADET și ELCEN de multă vreme, nu este o situație de astăzi. Este o problemă complexă, care presupune discuții și dialog între toți factorii implicați și nu se poate rezolva dintr-o singură perspectivă. Trebuie toată lumea să stea la aceeași masă", a spus Corina Popescu.

Potrivit acesteia, există un dialog permanent pe această temă între instituțiile guvernamentale și Primăria București.

"Avem un dialog pe care îl vom continua și în perioada următoare. Astăzi vom avea discuții la MDRAP (Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice — n. r.) pe acest subiect. A existat un dialog permanent între noi și primărie", a susținut ea.

Oficialul Ministerului Energiei a făcut apel la calm, "pentru că numai cu calm se pot rezolva aceste situații de criză", arată Agerpres.

"Am găsit posibilitatea să plătim, am identificat resurse financiare la ELCEN pentru a putea plăti gazul. Pe măsură ce vom dezvolta soluția pe termen lung, vom veni cu clarificări ulterioare", a continuat secretarul de stat.

Rusia, după scandalul contribuţiei de 100 de euro pentru Cumințenia Pământului: "Copiii să înveţe istoria adevărată... Românii se pot testa acasă pentru cele mai frecvente boli! Afli rezultatul în doar câteva minute!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x