Antena Căutare

Secretele intime ale zodiilor ies la iveală! Cei născuți în această zodie încearcă să se potrivească și să fie prieteni cu toată lumea

Vei fi impresionat să descoperi care sunt cele mai intime secrete ale zodiilor! Citește pe propria ta răspundere!

Vei fi impresionat să descoperi care sunt cele mai intime secrete ale zodiilor! Citește pe propria ta răspundere!

Vărsător: Nu simte emoțiile așa cum crede el că ar trebui să le simtă. El intră în relații și nu simte nimic pentru o vreme, iar din acest motiv, crede că ceva nu este în regulă cu el și se urăște pentru asta.

Pești: Nu are de fapt nici o idee despre ce vrea să facă în viața de zi cu zi, așa că visează pentru a se simți mai bine. Este pierdut și confuz, dar se comportă ca și când ar avea totul sub control, căci urăște să ceară ajutor.

Berbec: Nu poate suporta certurile și nici ideea de a pierde oameni. El se preface fericit și lasă oamenii să plece, dar în realitate, regretă că s-au certat și își dorește ca acei oameni să vină înapoi. Ei urăsc să piardă oameni, iar asta îi afectează foarte mult.

Taur: Îi este de fapt teamă că nimeni din jur nu-l vrea și că este ușor de uitat pentru oamenii care înseamnă cel mai mult pentru el. Se înreabă în mod constant dacă înseamnă ceva pentru oricine.
Gemeni: Încearcă atât de greu să se potrivească și să fie prieteni cu toată lumea, astfel încât se schimbă pe ei înșiși. Ei s-ar schimba oricând mai degrabă decât să fie singuri, pentru că a fi singuri este ceva extrem de înfricoșător pentru ei.

Rac: Încearcă să pară fericit tot timpul. Crede că dacă lasă pe cineva să vadă că este supărat, îl va dezamăgi pe acel cineva. Are nevoie să asigure pe toată lumea din jur că nu trebuie să-și facă griji pentru el, indiferent de situație.

Află detalii despre restul zodiilor AICI.

Românilor, vreți să emigrați în... America? Vești excelente! Înscrierile pentru Loteria Vizelor vor fi reluate. Unde vă ... Veste excelentă! Medicii specialiști și rezidenți și cadrele didactice pot obține locuințe ANL și după 35 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x