Antena Căutare

Seful retelei de hoti de masini de lux, prins in Bucuresti

Seful retelei de hoti de masini de lux, disparut saptamana trecuta dupa ce i-a expirat ordonanta de retinere, a fost prins in Bucuresti, transmit televiziunile de stiri. Constantin Cornel Niculoiu a fost eliberat din arest joia trecuta, dupa ce mandatul sau de retinere de 24 de ore expirase. Potrivit informatiilor, damboviteanul in varsta de 34 de ani era dat si in urmarire internationala.


Cele 20 de persoane retinute de politisti sunt acuzate de savarsirea mai multor infractiuni, precum inselaciune, luare de mita si fals.

Anchetatorii afirma ca prejudiciul cauzat de invinuiti prin activitatea infractionala desfasurata in cauza (15 autoturisme de lux) depaseste pana la acest moment suma de 200.000 de euro.

Miercurea trecuta, anchetatorii au retinut mai multe persoane dupa ce au efectuat perchezitii la Serviciul Permise si Inmatriculari Auto din Pipera, precum si la 44 de adrese din Bucuresti, Ilfov, Suceava, Giurgiu, Constanta. Perchezitiile au vizat o retea de hoti specializata in furtul masinilor de lux. In acest caz sunt invinuite 36 de persoane, intre care doi politisti si un jandarm. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie si procurorii din Parchetul General i-au urmarit pe membrii retelei timp de sase luni.

sursa: Hotnews

foto: luxury-cars.biz

Fata de 17 ani, internata la Spitalul din Targu Jiu, a murit in urma unui infarct miocardic... VIDEO! Maramures: O mama si-a ingropat bebelusul de viu, pentru ca sotul ei sa nu afle ca alt barbat este tatal copilulu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x