Antena Căutare

"Selfie de România", cea mai nouă provocare pe Facebook! Simona Halep a intrat în joc

După toată nebunia cu "Ice Bucket Challenge", fenomen care a luat cu asalt Internetul, ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism a demarat o provocare pe pagina sa de Facebook.

"Selfie de România", cea mai nouă provocare pe Facebook! Simona Halep a intrat în joc Galerie
Simona Halep a acceptat provocarea "Selfie de România" şi s-a pozat în Delta Dunării | Facebook

După toată nebunia cu "Ice Bucket Challenge", fenomen care a luat cu asalt Internetul, ministrul delegat pentru IMM-uri şi Turism a demarat o provocare pe pagina sa de Facebook.

Florin Jianu a postat un selfie de pe litoralul românesc, însoţit de mesajul: "Haideţi să promovăm România creativ. Lansez astăzi ideea <<Selfie de România>>. Vă rog să postaţi selfies ca turişti din România. Bineînţeles, cu provocarea a cât mai multor alţi prieteni. Încep eu: selfie cu Thea, Daria şi Ema la Marea Neagră, astăzi, 06.09.2014."

Ideea politicianului a avut succes şi s-au adunat din ce în ce mai multe fotografii cu peisaje superbe din România. Printre cei care au acceptat provocarea sunt sportivii Simona Halep şi Horia Tecău.

"Am ales zona Bran, pentru că aici mă aflu astăzi şi este una dintre locaţiile mele preferate din România. Mersi pentru provocare şi felicitări pentru iniţiativă", a transmis tenismenul.

"Am fost provocată de Horia Tecău la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins în locul meu preferat din România - Delta Dunării. Iată un motiv perfect pentru un selfie! Îi mulțumesc lui Horia pentru provocare", a scris Simona pe pagina personală de Facebook.

Vremea cu Flavia Mihăşan: Avem parte de temperaturi de vară... Decizie IMPORTANTĂ luată de MINISTERUL EDUCAȚIEI! Ce trebuie să știe ELEVII cu PATRU zile înainte să înceapă școala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x