Antena Căutare

SEPTEMBRIE NEGRU. Atunci când scena se golește în 24 de ore blestemate!

Lumea artistică din România e în doliu. În numai două zile, trei dintre cele mai apreciate personalități ale scenei autohtone s-au stins, lăsând în urma lor un gol imens și milioane de suflete îndurerate

Lumea artistică din România e în doliu. În numai două zile, trei dintre cele mai apreciate personalități ale scenei autohtone s-au stins, lăsând în urma lor un gol imens și milioane de suflete îndurerate.

Ioan Gyuri Pascu și Aurelian Preda s-au stins într-o fatidică zi de marți, 26 septembrie la câteva ore distanță și la mii de kilometri depărtare.

Ziua a început cu vestea că fostul component al trupei Divertis a pierit fulgerător în urma unui atac cerebral. Gyuri se afla în locuința fostei soții, iar dimineața s-a simțit rău, iar intervenția medicilor a fost inutilă, aceștia constatând decesul celui care a dat viață sutelor de personaje care ne făceau viețile mai frumoase alături de colegii săi din cea mai tare trupă umoristică din istoria românilor.

Aurelian Preda, cunoscut și apreciat cântăreț de muzică populară a murit câteva ore mai târziu, într-o clinică privată din Austria, după ce s-a luptat mai mulţi ani cu o boală incurabilă. ”Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruţător cu el. Dumnezeu să-l odihnească”, au spus apropiaţii săi, anunţând decesul acestuia.

La nici 24 de ore de la decesul lui Aurelian, televiziunile de știri anunțau o altă tragedie. Sebastian Papaiani, unul dintre cei mai distribuiți actori români din toate timpurile, pierdea lupta cu boala, care-l măcina de luni bune. Vestea morții lui Sebastian Papaiani a șocat o țară întreagă, iar breasla actorilor a rămas fără cuvinte în fața cumplitei dispariții!

O polițistă, mamă la rândul ei, a vorbit pentru prima dată despre „Ambulanța neagră care răpește copii”... Cunoaște-ți viitorii traineri IMA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x