Antena Căutare

Imagini sfâșietoare! O fetiță sărmană primește în dar o banană, iar reacția ei te va face să plângi!

Drama surorilor care au trăit în beznă au sensibilizat-o pe Simona Gherghe, dar și pe invitații prezenți în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Drama surorilor care au trăit în beznă au sensibilizat-o pe Simona Gherghe, dar și pe invitații prezenți în platoul emisiunii ”Acces Direct”.

În sufletul surioarelor condamnate să trăiască în beznă s-a născut o nouă speranţă! Că li se va da dreptul la o nouă viaţă, una mai bună. Prima minune a primit-o Nicoleta, atunci când a fost botezată. După aproape 8 luni de viaţă, sufletul pur a fost adus şi el în rândul creştinilor.

Deși trăiesc doar din alocația fetelor, părinții spun că își doresc pentru ele o viață mai bună. Nu de aceeași părere sunt , însă, apropiații familiei, care susțin că cei doi își îneacă adesea amarul în alcool.

Aflați în platoul "Acces Direct", un moment incredibil a avut loc cu Andreea, fetița cea mare. Ea a primit o banană, iar ochii i s-au luminat. Scena i-a cutremurat pe invitații Simonei Gherghe, care a făcut un apel, pentru ajutorarea copiilor.

ATENŢIONARE ANM: Ninsori viscolite la munte şi intensificări ale vântului! Află care sunt zonele afectate!... Aruncată de mamă, se sacrifică pentru bunica salvatoare: ”Mi-e frică să nu ajungem pe drumuri”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x