Antena Căutare

Imagini revoltătoare! Șobolanii, vânați în curtea Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş"

Sunt capcane la tot pasul, la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş". Pentru şobolani! Chiar dacă ultima deratizare s-a făcut pe 15 august, rozătoarele încă îşi fac loc prin curtea spitalului sau la subsol.

Sunt capcane la tot pasul, la Institutul de boli infecţioase "Matei Balş". Pentru şobolani! Chiar dacă ultima deratizare s-a făcut pe 15 august, rozătoarele încă îşi fac loc prin curtea spitalului sau la subsol.

Conducerea spune că vin de la locuinţele din jurul instituţiei. Însă în urmă cu câteva luni, cu aceeaşi problemă s-a confruntat şi Spitalul Judeţean din Argeş. Tot pe vecini a dat vina conducerea spitalului şi atunci. Chiar dacă nu intră în spitale, şobolanii pot răspândi boli grave.

Omul care lucrează la construirea noului spital din curtea Institutului vorbeşte fără menajamente despre şobolanii care mişună prin curte. Nu sunt o noutate pentru el. Şi nici pentru angajaţii spitalului.

Şobolanii n-au mâncat pe nimeni. Prin urmare, nu îngrijorează pe nimeni. Conducerea Institutului cunoaşte problema. Însă, dă vina pe vecini. Pacienţii ignoră şi ei problemele şi nu realizează că sunt în pericol.

Cele mai frecvente boli transmise de şobolani sunt leptospiroza,prin expunerea la obiecte contaminate cu excrementele lor, febra butunoasă,prin înţepătura căpuşei sau puricelui.

Nu e singurul spital prin curtea căruia mişună şobolanii. În urmă ciu câteva luni, un pacient al Spitalului Judeţean Argeş a filmat rozătoarele.

La mulți ani de ziua numelui! Ortodocșii din România îl celebrează pe Sfântul Alexandu!... Din bar direct la rugăciune! O cârciumă din Câmpulung Muscel a fost transformată în biserică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x