Antena Căutare

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun unde greșești! Horoscopul acesta îți dă de gol defectele! Tu ce ascunzi?

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun unde greșești! Horoscopul acesta îți spune care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie.

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun unde greșești! Horoscopul acesta îți dă de gol defectele! Tu ce ascunzi?
Tu ce zodie ești și ce defecte ai?

Spune-mi ce zodie ești ca să-ți spun unde greșești! Horoscopul acesta îți spune care sunt cele mai mari defecte, în funcție de zodie.

Berbec

Oamenii născuți în această zodie sunt aroganți și nu se tem să încalce orice și să calce pe oricine ca să-și atingă scopurile. Îți poate spune că te iubește, iar în același timp să lucreze pe la spatele tău, chit că înseamnă infidelitate. Berbecii mai sunt și printre cele mai geloase și copilăroase zodii, o combinație înfricoșătoare, mai ales dacă ai a face cu cineva cu putere.

Taur

Taurii pot fi adevărați dictatori – sunt agresivi și răutăcioși pentru că doar așa știu să impună respectul, însă nu acceptă ca alții să se poarte la fel cu ei. Sunt foarte orgolioși, iar dacă îi calci pe coadă se vor răzbuna crunt. Sunt încăpățânați și posesivi, iar uneori pot fi și de-a dreptul… plictisitori.

Cele mai rele SOACRE, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți spune dacă o să ai liniște în casă sau NU

Gemeni

Nu degeaba se spune că este zodia cu două fețe. Este în stare să te trădeze zâmbind și nici să nu-ți dai seama. Cei in zodia Gemeni sunt genul de oameni care te controlează fără să știi. Sunt maeștri ai comunicării false și știu să inducă pe oricine în eroare încât să își atingă obiectivele. Nu sunt oameni de încredere.

Fiecare zodie are defectele sale

Rac

Racul e cel mai sensibil semn al zodiacului, însă este mai mult de fațadă. Te manipulează cu vulnerabilitatea lor încât să te simți vinovat față de ei în aproape orice împrejurare. Racul se folosește de sarcasm și manipulare emoțională ca să-și tortureze victimele, cărora le scade destul de mult stima de sine. Sunt adesea nehotărâți și zgârciți.

Leu

Un Leu este în stare să facă orice ca să te atragă, se poartă minunat cu tine, îți face cadouri și ajungi să crezi că este cel mai minunat om din lume. Și totuși, chiar dacă pare cu totul ocupat cu tine, în partea cealaltă flirtează cu orice îi iese în cale și nu se dă în lături de la aventuri sexuale. Adoră să fie admirat, iar dacă nu îi acorzi toată atenția se răzbună. Leul este în general îngâmfat și materialist.

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt perfecționiste și tind să exagereze în tot ceea ce fac. Dacă nu iese bine de la început, nu se opresc până nu schimbă totul până la cel mai mic detaliu ca să fie pe placul lor – iar aici este vorba și de oameni. Este extrem de greu să mulțumești o Fecioară, iar dacă încerci să pleci, te va urmări mult timp din acel moment. Adesea Fecioarele pot fi insensibile și recalcitrante.

Află aici continuarea pentru restul zodiilor!

MINISTERUL AFACERILOR INTERNE informează: Viceprim-ministrul Gabriel Oprea s-a întâlnit cu procurorul general al SUA... La Mănăstirea Neamţ, oricine vrea să intre trebuie să lase o donaţie. Din „culisele” unei afaceri profitabile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x