Antena Căutare

Dezamăgire cruntă! Statul nu dă noi bani pe meșterii tradiționali. "Mă doare sufletul"

Avem o Românie frumoasă şi autentică, dar nu avem grijă de ea. Avem meşteri vestiţi în toată lumea, dar noi nu-i preţuim, deşi ei strigă după ajutor.

Avem o Românie frumoasă şi autentică, dar nu avem grijă de ea. Avem meşteri vestiţi în toată lumea, dar noi nu-i preţuim, deşi ei strigă după ajutor.

În timp ce alte ţări din Uniunea Europeană fac zeci de milioane de euro din meşteşuguri, la noi, Legea meşteşugarilor aşteaptă de zece ani, să fie adoptată.

Colegii noştri de la Observator au realizat campania "Romandria" despre cum asistă statul nepăsător la profitul pe care străinii îl scot din tradiţia noastră, iar noi nu vrem să-l vedem.

Ciprian Stefan conduce cel mai mai mare muzeu în aer liber din Europa - Muzeul Astra. Tânărul manager este convins că tradiția are un potențial uriaș de dezvoltare.

"De ce credeți că vin nemții și cumpara sate întregi, străzi întregi de case? Italienii le restaurează și le pun într-un circuit turistic... Pentru că au văzut potențialul fantastic pe care îl are satul românesc, dar noi nu vrem să îl vedem".

Vestea aşteptată de toţi şoferii din România! Când ai voie să mergi cu maşina pe linia de tramvai... Mare atenție! Au fost depistați mai mulți ESCROCI în trafic. Fac bani de pe urma ȘOFERILOR, apelând la această metodă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x