Antena Căutare

Strigăt de ajutor al prietenilor bărbatului care şi-a pierdut soţia şi un picior în cumplitul accident de pe Autostrada Soarelui: ”Ea a murit, Băiatul lor de șase ani va rămâne cu trauma pe veci!”

Bărbatul rănit grav în accidentul petrecut pe A4, diagnosticat cu amputaţie postraumatică la nivelul genunchiului stâng şi fractură deschisă de femur, a fost supus unor intervenţii chirurgicale complexe, însă starea lui de sănătate rămâne gravă. 

Bărbatul rănit grav în accidentul petrecut pe A4, diagnosticat cu amputaţie postraumatică la nivelul genunchiului stâng şi fractură deschisă de femur, a fost supus unor intervenţii chirurgicale complexe, însă starea lui de sănătate rămâne gravă.

Copilul celor doi soţi, în vârstă de șase ani, este în stare bună şi primi consiliere psihologică, asta după ce și-a pierdut mama în teribilul accident..

Cei trei - parinţii şi un copil - au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat în glisiera mediană de protecţie, pe Autostrada A4, în dreptul localităţii constănţene Cumpăna. Mama băiețelului, care a ajuns la spital cu ambele picioare amputate, a murit.

Primul care a ajuns la locul accidentul, înaintea cadrelor medicale şi a pompierilor, a fost un poliţist din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa. El a spus că a văzut că persoanele aflate pe locurile din faţă ale maşinii aveau picioarele secţionate şi a improvizat un garou cu ajutorul unei curele deoarece şoferul şi persoana din dreapta pierdeau mult sânge, după care a scos copilul din autoturism şi l-a predat cadrelor medicale de la ambulanţă care ajunseseră în zonă.

"Din păcate, tragediile nu ocolesc nici lumea fotbalului... Imre Ianko. Numele lui nu spune mare lucru, însă pentru copiii de la Club Sportiv Junior Brasov era ca un al doilea tată. Echipele de pitici născuți în 2008 și 2009 lucrau sub îndrumarea lui Imre, cel care a fost încadrat în corpul de antrenori al clubului în urmă cu aproape un an. Chiar dacă nu a jucat fotbal, pasiunea lui Imre l-a îndreptat către meseria de antrenor de copii, directorul tehnic al clubului, Radu Turdean, spunând despre el că era mereu preocupat să aprofundeze detaliile meseriei. Din păcate, nenorocirea a tăbărât asupra lui și a familiei sale...

Nu vreau să vă dau detalii despre accidentul în care a fost implicat pe Autostrada Soarelui. A fost groaznic... Imre este internat acum La Spitalul Județean Constanța, medicii de acolo reușind să îi salveze un picior. Celălalt picior i-a fost amputat. Soția lui a decedat... Băiatul lor de 6 ani a fost cruțat de răni serioase, dar trauma psihică va rămâne pe veci. Imre și băiețelul său au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Donațiile se pot face în conturile de mai jos, conturile familiei, deschise pe numele Janko Zamfirita.

Lei: RO29BRDE080SV62002720800

Euro: RO73BRDE080SV62002810800

Dumnezeu să-ți dea putere, Imre!", se arată în postarea clubului, publicată de observator.tv.

LISTA cu cele NOUĂ spitale deschise în minivacanţa de Sf. Maria în Capitală! Ambulanţa are program normal, mai multe far... Ultimele ore de caniculă! Avertizări cod galben şi portocaliu pentru ploi toreţiale şi vijelii în 18 judeţe, începând de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x