Antena Căutare

Știi cum îți vei petrece timpul liber de azi până săptămâna viitoare. Alături de Nicu Alifantis, William Shakespeare și mulți alții

Începând de astăzi, Festivalul Național de Teatru este principala atracție în domeniul cultural bucureștean. Festivalul, care se va desfășura în perioada 20 — 30 octombrie, va oferi publicului un număr record de reprezentanții — 91 — în 16 spații din Capitală.

Începând de astăzi, Festivalul Național de Teatru este principala atracție în domeniul cultural bucureștean. Festivalul, care se va desfășura în perioada 20 — 30 octombrie, va oferi publicului un număr record de reprezentanții — 91 — în 16 spații din Capitală.

Vor fi prezentate 53 de producții, realizate în 40 de teatre din București și din țară, creații ale unor importanți regizori români și străini.

Spectacolele și evenimentele conexe din cadrul festivalului vor avea loc la Teatrul Național "I. L. Caragiale", Teatrul Odeon, Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra", Teatrul "Nottara", Teatrul Mic, ARCUB, Teatrul de Comedie, Teatrul Metropolis, Teatrul ACT, Teatrul Excelsior, Teatrul de Artă București, Green Hours, Replika, Linotip, Spice Club & Pub, Creart.

În fiecare an, FNT omagiază o personalitate marcantă a teatrului românesc, ediția din acest an fiindu-i dedicată actorului Victor Rebengiuc.

Sursa: Agerpres

Foto: tnb.ro

Nu e un motiv de ]ngrijorare? Peste 500 de deţinuţi au fost eliberaţi joi, în prima zi de aplicare a legii privind recur... Gata cu vremea frumoasă! Începe CALVARUL! Șefa ANM, previziuni sumbre pentru următoarea perioadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x