Antena Căutare

Subiectele de la Română i-au pus la grea încercare pe elevi! Perle BAC 2017: "Ei doi nu se găseau nicăieri, că nu aveau un orar comun!”

Profesorii care au corectat lucrările la Limba şi Literatură Română, prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat 2017, au constatat că subiectele la BAC 2017, îndeosebi primul, le-a pus mari probleme multor candidaţi. 

Profesorii care au corectat lucrările la Limba şi Literatură Română, prima probă scrisă a Examenului de Bacalaureat 2017, au constatat că subiectele la BAC 2017, îndeosebi primul, le-a pus mari probleme multor candidaţi.

Iată câteva dintre perlele de la Limba Română:

"Eul liric așteaptă răbdător, dar ea nu este nicăieri și atunci el îi aude numai glasul, care îi închide pleoapele".

"Eul liric este trist și pare să aibă boli nesfârșite, căzând într-o noapte adâncă și rece!".

"Ei doi nu se găseau nicăieri, că nu aveau un orar comun, dar se vor întâlni mai târziu, la răscruci"

,,Eul liric este supărat că are aşa un suflet ca nufărul ce intră în ape şi nu mai iese. De departe, de aproape, totul s-a sfârşit şi nufărul a pierit!"

,,Poetul zice că sufletul său seamănă cu un nufăr pe ape, iar gândul lui pluteşte ca valu' şi apoi s-a sfârşit cu amândoi!"

"El s-a dus şi nu s-a mai întors, iar el visează cum îi spune o poveste, însă ea nu-l aude de unde o fi!".

ATENŢIE MARE! Meteorologii au anunţat COD GALBEN DE CANICULĂ şi disconfort termic în 12 judeţe... BACALAUREAT 2017. Elevii au scăpat şi de examenul la MATEMATICĂ. SUBIECTE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x