Antena Căutare

"Sunt o divă și trebuie să mă respect". Mamele care apelează la bone, ținta preoților: "Nasc copii, dar nu-i iubesc și nu-i cresc ele. Ce să simtă bona, că doar nu-i carnea ei?"

Un cunoscut preot le condamnă pe mamele care apelează la bone pentru a-şi creşte copiii! Părintele Calistrat susţine că astfel de femei nu sunt cu adevărat mame!

Un cunoscut preot le condamnă pe mamele care apelează la bone pentru a-şi creşte copiii. Părintele Calistrat susţine că astfel de femei nu sunt cu adevărat mame.

"Mamele nasc copii, dar nu îi iubesc ele şi nu îi cresc ele, pun bona. Ce să simtă bona pentru copilul ăla, că doar nu-i carnea ei, nu-i gânguritul ei şi nu-i sentimntul ei. Tu o lăţeşti, ea îl îngrijeşte conform standardelor.

Dar tu ca mama de ce nu îţi răpeşti 1-2 ani? (..). Tu ca mama distrugi izvorul sentimentelor. Copilul ăla nu va mai avea niciodată mama", spune preotul.

Mersul trenurilor. Cum arată Shiki-Shima, trenul de lux al japonezilor, și care este prețul unei călătorii de vis... Val de vreme extremă peste România! Meteorologii au transmis o avertizare de COD GALBEN de VISCOL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x