Antena Căutare

Surorile din beznă, în pericol! Subnutrite și cu sănătatea șubredă, mama fetițelor pune problema pe seama sărăciei

Mama Nicoletei, alături de micuță și de sora mai mare a acesteia, Andreea, au venit în platoul "Acces Direct", alături de nașele celei mici.

A fost o slujbă de botez emoţionantă, aşa cum aţi văzut. Nicoleta, mezina familiei care trăieşte într-o casă fără curent a fost creştinată iar naşele ei celebre au fost foarte atente cu cea mică: Mara Bănică şi Elena Merişoreanu au devenit părinții spirituali ai micuței.

Părinții Nicoletei, alături de micuță și de sora mai mare a acesteia, Andreea, au venit în platoul "Acces Direct".

Născute în beznă, fetițele par să fie în pericol. Pentru vârsta loc, sunt subnutrite, iar mama spune că nu-și amintește când a mers cu ele la medic ultima data. Nici alimentația celor mici nu este corespunzătoare, iar motivul invocat de mama este lipsa banilor.

"Trăim doar din alocațiile copiilor", spune femeia.

Vezi și: S-a născut fără vedere, dar luptă să supraviețuiască! La șapte luni, Nicoleta a primit taina botezului alături de două vedete celebre din România

S-a născut fără vedere, dar luptă să supraviețuiască! La șapte luni, Nicoleta a primit taina botezului alături de două v... Ţi-a fost suspendat PERMISUL de conducere? Iată ce TREBUIE să faci pentru a-l recupera imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x