Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru elevii de liceu! Încă o probă ar putea fi obligatorie la examenul de bacalaureat!

Elevilor de liceu li se pregătește o surpriză de zile mari! Se pare că examenul de bacalaureat ar putea include o probă obligatorie.

Elevilor de liceu li se pregătește o surpriză de zile mari! Se pare că examenul de bacalaureat ar putea include o probă obligatorie.

Într-o consultare publică recentă organizată la nivel național, secretarul Comisiei pentru Învățământ a Camerei Deputaților, Mihaela Huncă, a propus „creşterea numărului de ore de educaţie fizică şi sport în fiecare ciclu de învăţământ şi introducerea probei practice de evaluare a competenţelor motrice ca disciplină obligatorie a examenului de bacalaureat, în vederea dezvoltării sportului de masă”, se arată într-un comunicat oficial.

Potrivit sursei citate, prin noua abordare legislativă se urmărește mărirea timpului alocat activităţilor sportive la nivelul învăţământului preuniversitar şi universitar, precum şi diversificarea acestora pentru toţi copiii şi tinerii din România care urmează o formă de învăţământ.

Citește și:

Ariana s-a dus în club cu prietenii, dar a devenit prințesă cu acte în regulă! O simplă distracție s-a transformat într-o poveste...regală!

Un polițist aflat în misiune a avut parte de o experiență de neuitat. I s-a stricat mașina și a cerut ajutor, însă ce a ... Anunț de ultimă oră pentru milioane de români. Marcel Ciolacu: „Nu va exista nici o taxă de solidaritate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x