Antena Căutare

Surprize mari de la METEO! Vremea se încălzeşte în zilele următoare

Săptămâna începe cu vreme mai caldă decât normalul acestei perioade şi se încălzeşte uşor, dar de miercuri vremea se răceşte accentuat până în weekend.

Săptămâna începe cu vreme mai caldă decât normalul acestei perioade şi se încălzeşte uşor, dar de miercuri vremea se răceşte accentuat până în weekend.

Luni, valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele de duminică în majoritatea zonelor şi se vor situa în toată ţara în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii septembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade.

Cerul va fi temporar noros şi va ploua local în sud-vest şi în zona de munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului şi al Moldovei, în Dobrogea şi în Bărăgan, precum şi la munte. Dimineaţa, pe spaţii mici, va fi ceaţă.

În Capitală, dimineata 10...12 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de ceaţă. Pe parcursul zilei valorile termice se vor menţine apropiate de cele obişnuite în această perioadă din an. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Maxima va fi de 22-23 de grade Celsius.

Marţi, valorile termice diurne vor continua să crească uşor în regiunile intracarpatice şi vor fi comparabile cu cele de luni în restul ţării, astfel că maximele vor fi cuprinse între 19 -20 de grade în nordul Moldovei şi în depresiunile intramontane şi 25 de grade la Giurgiu şi Brăila.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai izolat şi trecător la munte şi în regiunile sudice şi sud-vestice va ploua slab. Vântul va avea intensificări în zona montană, local în Dobrogea, Muntenia şi în sudul Banatului şi izolat în rest. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, vremea va fi normală din punct de vedere termic: 13-15 grade dimineaţa si 23-24 de grade la amiaza. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în cursul zilei.

Miercuri, valorile termice scad faţă de marţi, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade la Miercurea Ciuc si Suceava şi 23-24 de grade in sudul Olteniei.

Cerul va fi temporar noros şi izolat în zona montană, în sud-vestul şi sud-estul ţării vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va avea intensificări local la munte, dar şi în sudul şi sud-estul teritoriului. Dimineaţa, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, 11-13 grade dimineaţa şi 23-24 de grade la amiază.

Vremea continuă să creeze probleme! Meteorologii au emis cod galben de ceaţă în mai multe județe din țară... Ultima oră! Cutremur de intensitate mare în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x