Antena Căutare

Durere fără margini! Tânărul din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie, a fost înmormântat

Moartea fulgerătoare a lui Alexandru Crăcui, bărbatul din Târgu-Jiu care a murit în timp ce se afla pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate, care s-a adunat astăzi să-l conducă pe ultimul drum. La înmormântare s-au strâns peste 500 de oameni, care au plâns de durere. În urma lui Alex rămâne o fetiţă de nouă ani, orfană de tată.

Moartea fulgerătoare a lui Alexandru Crăcui, bărbatul din Târgu-Jiu care a murit în timp ce se afla pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate, care s-a adunat astăzi să-l conducă pe ultimul drum.

La înmormântare s-au strâns peste 500 de oameni, care au plâns de durere. În urma lui Alex rămâne o fetiţă de șapte ani, orfană de tată.

Bărbatul avea 35 de ani și era consultant în vânzări auto. Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma unui infract miocardic.

Durere fără margini! Tânărul din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie, a fost înmormântat

Înmormântarea a avut loc în satul Zorleşti comuna Prigoria. Alexandru Crăciu era cunoscut pentru pasiunea lui pentru sport şi mergea des la sala de forţă. Alex era căsătorit și avea o fetițiă de șapte ani.

Impact violent în Arad! Un bărbat a murit pe loc, alte două victime au fost prinse printre fiarele mașinii. SMURD acțion... România, zguduită de două cutremure, duminică. Seismele s-au produs în zone diferite ale țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x