Antena Căutare

Temperaturile scad dramatic! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea la început de octombrie, în fiecare regiune

Meteorologii nu au vești tocmai bune la început de octombrie. Prima zi de toamnă ne aduce vreme caldă în toată țara, însă de joi temperaturile scad dramatic. Ploile se întorc în cea mai mare parte a țării, fiind prezente până la sfârșitul săptămânii.

Meteorologii nu au vești tocmai bune la început de octombrie. Prima zi de toamnă ne aduce vreme caldă în toată țara, însă de joi temperaturile scad dramatic. Ploile se întorc în cea mai mare parte a țării, fiind prezente până la sfârșitul săptămânii.

1 OCTOMBRIE vine cu o scădere uşoară a temperaturilor în nord-est, dar în cea mai mare parte a ţării acestea rămân peste valorile normale din această perioadă, cu valori maxime cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei şi 25 grade în Muntenia şi în zona continentală a Dobrogei. Peste zi în nord şi în nord-est norii acoperă temporar cerul, însă aduc doar câteva ploi slabe. Spre sud şi vest norii sunt tot mai puţini, dar în noaptea următoare înnorările şi ploile se extind. Vântul începe să sufle mai agitat pe litoral, dar şi pe crestele munţilor

VREMEA ÎN BUCUREŞTI 1 OCTOMBRIE aduce o vreme usor mai caldă decât ar fi normal în Bucureşti. Mercurul din termometre urcă până la 24-25 de grade. În prima parte a zilei cerul va fi mai mult senin, dar după-amiaza îşi fac apariţia norii. Totuşi, despre ploaie putem vorbi abia în noaptea de miercuri spre joi şi spre dimineaţă, dar cantităţile de apă nu vor fi semnificative.

PROGNOZA METEO 2 OCTOMBRIE. Joi vremea se răceşte, mai accentuat în regiunile estice şi sud-estice, unde maximele scad chiar şi cu aproape 10 grade şi putem vorbi dspre o vreme destul de rece pentru data din calendar. Meteorologii prognozează după-amiaza temperaturi cuprinse între 10 grade şi 22 grade, cel mai cald fiind în sudul Banatului şi în vestul şi în sudul Olteniei. Norii acoperă însă cerul aproape întreaga zi şi plouă în jumătatea de nord a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în celelalte regiuni. În ce priveşte cantităţile de apă, doar izolat se pot acumula peste 15...20 l/mp, în nord şi la munte. Vântul suflă ceva mai alert în sud.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI 2 OCTOMBRIE. Joi, vremea se răceşte şi în Capitală, valorile termice coborând sub cele normale pentru această dată. Maximele se vor situa în jur de 18 grade, iar cerul va fi mai mult noros şi va ploua slab şi trecător.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI 3 OCTOMBRIE. Vremea rămâne mai rece decât în mod obişnuit şi în Capitală, cu maxime
de 17, cel mult 18 grade. În prima parte a zilei soarele e încă ascuns dupa un strat noros mai consistent, dar treptat îşi face loc printre nori.

VREMEA ÎN WEEKEND. Sfârşitul de săptămână începe tot cu vreme mai rece decat in mod normal in aceasta perioada in majoritatea regiunilor, cu temperaturi dupa amiaza intre 12 si 19 grade. In vest, in nord-vest si in centru mai sunt innorari si ploi pe arii restranse, chiar posibile precipitatii mixte pe crestele muntilor, dar in restul tarii cerul e variabil, chiar mai mult senin in unele zone. Temperaturi mai coborate decat mediile multinuale vom avea duminica dar si in primele zile ale saptamanii viitoare.Mai sunt sanse sporite de ploi, la inceputul intervalului in nord-vest apoi in sud.


Taurii au parte de momente de neuitat: Relaţiile intime pot cunoaşte noi paliere de profunzime! Previziunile zilei, cu A... Vremea cu Flavia Mihăşan: "Luna octombrie ne întâmpină cu soare, dar nu pentru mult timp. De mâine, toamna îşi intr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x