Antena Căutare

"Toată lumea fuma! Aveam cămașa găurită din cauza țigărilor". Experiența îngrozitoare prin care a trecut un client străin, în clubul Bamboo. Bătut și umilit!

Printre românii care frecventau clubul Bamboo s-a numărat şi un străin. În urmă cu aproape trei săptămâni, acesta s-a declarat extrem de dezamăgit de condiţiile din interior şi modul în care a fost tratat.

Bărbatul petrecuse noaptea dintre ani în cel mai mare şi mai scump club din Bucureşti. Mărturiseşte că a fost cea mai urâtă experienţa pe care a trăit-o. De asemenea, acesta s-a plâns şi de faptul că majoritatea clienţilor fumau la greu. La final, s-a ales cu hainele arse de ţigări.

"Atmosfera a fost incredibilă, muzică bună, dar oamenii... cei mai mulţi nu sunt deloc ok. De Revelion, trebuia să te lupţi ca în Evul Meiu pentru aţi recupera haina. Trebuia să plăteşti pentru ca hainele să fie ţinute la garderobă. Apoi, erai nevoit să aştepţi câte două ore pentru a reuşi să intri acolo.

Oamenii care ar trebui să te ajute, să îţi dea hainele înapoi te puneau la pământ şi te băteau, împreună cu bodyguarzii. Cum poate fi posibil aşa ceva? Am trăit cea mai urâtă experienţă. În plus, pe lângă aceste lucruri, aproape toată lumea fuma în interiorul clubului şi, când am ajuns acasă, am descoperit că aveam cămaşa găurită.

Presupun că, dacă eşti unul dintre cele mai mari şi mai scumpe cluburi din Bucureşti, îţi poţi permite să încalci legea şi să îţi tratezi clienţii ca naiba", a scris acesta pe pagina de Facebook a clubului Bamboo, într-o evaluare a localului", a scris bărbatul pe pagina de Facebook a clubului Bamboo, într-o evaluare a localului.

Noi imagini șocante din timpul incendiului din Bamboo. Patronul a mai fost implicat în trei incendii ale unor cubluri sa... INCENDIU BAMBOO. Ce a apărut pe pagina de Facebook a clubului, la scurt timp de la izbucnirea flăcărilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x