Antena Căutare

Top analize medicale de facut la orice varsta

„Cea mai buna modalitate de a reduce stresul este planificarea din timp”, sustine medicul Alice Domar, director la Mind/Body Center for Women’s Health at Boston.


„Cea mai buna modalitate de a reduce stresul este planificarea din timp”, sustine medicul Alice Domar, director la Mind/Body Center for Women’s Health at Boston. De altfel, expertii recomanda programarea analize medicale de mai jos pentru a preveni unele afectiuni. Cu atat mai mult cu cat in familia ta exista cauzuri de anumite boli, vorbeste cu medicul de familie despre acest subiect iar el iti va recomanda ce este mai bine pentru tine.

Analize medicale pentru cei cu varsta peste 20 de ani Doctor internist: O data pe an este recomandat sa-ti faci teste la sange si urocultura pentru a descoperi din timp daca exista probleme de genul gastritei, bolilor intestinale si a cancerului de colon. De asemenea, o data la 2 ani poti face teste rapide pentru masurarea glicemiei.

Citește AICI continuarea articolului.

METEO: Cum va fi vremea în următoarele zile... Băncile VOR INRA ÎN FALIMENT! O ASTFEL de casă costă doar 9000 de dolari!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x