Antena Căutare

Tragedie pe DN1: CINCI morţi şi 30 de răniți în urma unui accident

Cinci oameni și-au pierdut viața și alți câțiva zeci au fost răniți, după ce un autocar a fost lovit de o basculantă pe centura de vest a municipiului Ploiești


Cinci oameni și-au pierdut viața și alți câțiva zeci au fost răniți, după ce un autocar a fost lovit de o basculantă pe centura de vest a municipiului Ploiești

UPDATE 8:30 Din primele cercetări, șoferul autocarului implicat în accidentul de pe DN 1, de la Strejnic, este vinovat de producerea accidentului, la fața locului nefiind găsite urme de frânare, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu.

Potrivit acestuia, autocarul, care efectua curse regulate pe traseul Mănești-Ploiești, a lovit din spate o autobasculantă încărcată cu nisip, la fața locului nefiind depistate urme de frânare.

Autoritățile iau în calcul mai multe ipoteze, în sensul că șoferul ar putea să fi adormit sau autocarul ar fi putut avea probleme tehnice.

Traficul în zonă este blocat pe sensul de mers pe care a avut loc accidentul, astfel că se circulă alternativ dirijat, la fața locului aflându-se politiști de la circulație.

_______________________________________

”Accidentul a avut loc pe DN1 în sensul giratoriu dintre Strejnic și Buftea. Cinci persoane au murit. 25 au fost rănite. Șapte persoane au fost descarcerate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie.

Şeful Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că, până în prezent, 16 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

La fața locului se intervine cu 22 de ambulanțe ale SAJ și SMURD. Din primele informații rezultă că autocarul ar fi lovit basculanta care circulă regulamentar. autocarul transporta circa 40 de persoane.

Circulația va fi deviată în ambele sensuri, pe centura de est a Ploieștiului.

Anunț de ultimă oră! Ce s-ar putea întâmpla cu Arena Națională?... Horoscopul zilei de 5 februarie! Gemenii reuşesc să scape dintr-o situaţie dificilă cu zâmbetul pe buze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x