Antena Căutare

Tragedie pentru doi părinţi din Balş. Fiica şi fiul lor au murit într-un accident rutier violent, pe o şosea din Dolj

Tragedie pentru doi părinţi din Balş. Fiica şi fiul lor au murit într-un accident rutier violent, pe o şosea din Dolj. Tinerii, de 22 şi 23 de ani, plecaseră ieri către facultate, la Craiova. N-au mai ajuns însă acolo

Tragedie pentru doi părinţi din Balş. Fiica şi fiul lor au murit într-un accident rutier violent, pe o şosea din Dolj. Tinerii, de 22 şi 23 de ani, plecaseră ieri către facultate, la Craiova. N-au mai ajuns însă acolo. Băiatul, aflat la volan, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens. A izbit în plin un autoturism care venea din faţă. Mama celor doi fraţi, plecată la muncă în străinătate, a primit vestea cumplită, la telefon.

Gabriela şi Florin, doi fraţi de doar 22 şi 23 de ani, au pierit ieri. împreună, la doar câţiva kilometri de destinaţie, de Craiova. Mama tinerilor, plecată în Spania la muncă, a aflat de tragedie prin telefon.

Tinerii mergeau dinspre Balș spre Craiova, unde erau studenţi. În această dimineaţă ar fi trebuit să fie la cursuri.

Florin era la volan. Ar fi apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat cu maşina pe contrasens. A izbit în plin un autoturism care circula regulamentar. Celălalt şofer a scăpat, ca prin minune, cu răni uşoare.

Tânărul îşi cumpărase maşina recent. Mama lui postase pe facebook un mesaj, în care îl sfătuia să conducă cu atenţie.

O nouă jucărie i-a cucerit definitiv pe tineri! Se numește „spinner” și dă imediat dependență! A fost deja interzis în ș... Premieră așteptată de o țară întreagă. Cel mai puternic laser din lume a fost ansamblat la Măgurele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x